Аб сайце



Дадзены сайт асвятляе тую тэму, у якую і анёлы жадаюць пранікнуць.
Гэта — адкупленьне.
Хрысціяне часта разважаюць пра тое, што мы будзем праводзіць вечнасьць, захопленыя адкупленьнем, дадзенай нам Ісусам Хрыстом. Гэта справа будучыні, а дадзены сайт з’яўляецца унікальным падборам месцаў Пісання, якія адкрываюць вам дзіўны план адкупленьне, які магчымы сёння. Гэты сайт ясна паказвае Божы план выратавання людзей ад іх грахоў у гэтым жыцці і завяршэнне адкупленьне ў будучыні. Сайт адлюстроўвае шырокае даследаванне Пісьма ў пошуках тых ісцін, якія раскрываюць гэтую важную тэму. Шматлікія цытаты з Пісання, мэта якіх дапамагчы чытачам, забяспечаны аб’ектыўнымі тлумачэннямі і тлумачэннямі. Частыя кароткія тлумачэнні Біблейскай гісторыі прадстаўленыя ў даступнай нам форме Леландом М. Хэйнзом. І вышэй за ўсё, сайт надае асаблівую ўвагу тлумачэнню патрэбы ў адкупленьне, прышэсце Збавіцеля, кошце адкупленьне і, нарэшце, завяршэння адкупленьне, калі адкупленьне Хрыстом застануцца зь Ім вечна.
Кожны хрысціянін павінен разумець мінулае і з надзеяй чакаць будучыні. «Адкупленьне, ажыццёўленае Хрыстом» — гэта выдатны матэрыял для вывучэння Пісання, які дапаможа вам у разуменні гістарычных фактаў і пазітыўна пашырыць яго кругагляд адносна будучыні.
З прычыны таго, што на працягу ўсёй вечнасці выратаваныя будуць радавацца адкупленьне дадзенай Хрыстом, дарэчы будзе надаць асаблівую ўвагу гэтаму пытанню ў сапраўднай жыцця. Гэта ўзвысіў пачуццё слаўнага чакання моманту ўз’яднання адкупленьне для аддача славы Збаўцу — Цару цароў і Госпаду пануючых.
Калі грэх з’явіўся ў свеце, ён пазбавіў чалавека магчымасці чыстага зносін з Богам. Гэты сайт асвятляе Божы план вяртання страчанага да сябе. Анёлы не могуць прымаць удзелу ў адкупленьне, але ўсё ж яны цікавяцца гэтым пытаннем. Мы, людзі, маем гэтую прывілей, — мы можам быць выкуплены і вернутыя ў блізкае зносіны з Богам.

Мы заклікаем вас уважліва прачытаць гэты сайт і свабодна чэрпаць, з таго, што прапанавана не анёлам, а вам.

Вашы пажаданні і асабістыя пасведчанні вы можаце накіроўваць на наш адрас электроннай пошты myexpiation@yandex.ru, якія будуць апублікаваны з вашага дазволу на гэтым сайце ў спецыяльным раздзеле.
Мы рэкамендуем вам гэты сайт!

Адзінаму Богу хай будзе хвала!



Весть искупления ©2010-2017