Прадмова



У наш век паскоранага тэхнічнага прагрэсу, магчыма дзякуючы ўзрослай веды пра законах, якія кіруюць Божай фізічнай Сусвету, вельмі сумна тое, што так шмат людзей не разумеюць іх духоўнай сувязі з Богам. Па сутнасці, яны не ведаюць пра адкупленьне граху, дадзеным Ісусам Хрыстом і пра тое, як атрымаць яго. Важна пераняць у Хрыста Яго вучэнне аб пакаянні, веры, новым нараджэнні, ученичестве і аб Духу Святым. Толькі тады мы зможам зразумець, як атрымаць выратаванне.
Мэта дадзенага сайта — расказаць, што Слова Божае раскрывае сэнс, паняцце аб адкупленьне, якое можа быць атрымана праз Хрыста. Для гэтага, мы пачнем ад стварэння чалавека і яго падзення, якое асвечана ў Святым Пісанні, а затым пяройдзем да прызванню Аўраама і Ізраіля; затым звернем увагу на жыццё, смерць і ўваскрасенне Езуса Хрыста і, нарэшце, разбярэмся Новазапаветнай тлумачэнне і тлумачэнне пытання адкупленьне. Галоўным у дадзеным вывучэнні будзе вучэнне Хрыста аб тым, што людзі павінны знаходзіцца ў Ім і быць Яго адданымі паслядоўнікамі, вучнямі. Ученичество з’яўляецца неад’емнай часткай хрысціянскай веры (Іаана 15:6).
Для таго каб даць кнігі Бібліі магчымасць расказаць пра сябе, сайт змяшчае шмат цытат і спасылак.
Адзін з аспектаў сайта прама ўразіў нас сваім парадкам размяшчэння матэрыялу і сілай перакананні. Гэта — Цытаванне Пісання. Бо гэта гаворыць не толькі аб тым, што мы высока цэнім Біблію, але што яшчэ больш — гэта дае магчымасць Богу выкарыстоўваць яго магутным Слова для аказання дапамогі хрысціянам ў спазнаньні Божай ласкі і ў іх разуменні таго, што Ён мае сілу пераўтварыць іх у духоўны вобраз Свайго Сына Ісуса Хрыста. Актыўнае выкарыстанне Пісання на дадзеным сайце не мае мэтай замяніць самастойнае вывучэнне кнігі Бібліі. З прычыны таго, што Біблія з’яўляецца крыніцай весці аб адкупленьне, варта спадзявацца, што гэты сайт выкліча цікавасць да больш глыбокім вывучэнні Бібліі і паслужыць кіраўніцтвам пры вывучэнні пытання адкупленьне.
Мы молімся аб тым, каб гэты сайт дапамог папоўніць недахоп у чалавечым разуменні Біблейскай весці аб адкупленьне праз Езуса Хрыста і распачаў цікавасць да вывучэння Бібліі, далучайцеся ў царкву Ісуса Хрыста.



Весть искупления ©2010-2017